ⓘ Botiga Teules Tuyarro. Edificació típica de lèpoca, que segueix els criteris de composició generals, cal remarcar els guardapols que emmarquen les obertures de ..

                                     

ⓘ Botiga Teules Tuyarro

Edificació típica de lèpoca, que segueix els criteris de composició generals, cal remarcar els guardapols que emmarquen les obertures de la façana i els elements de decoració modernista com són el cartell de ferro forjat de "Teules Tuyarro" i les vidrieres de laparador, també el cartell de la botiga.

Linterior de la botiga es manté amb les estantaries i calaixos de fusta originals que es disposen en les parets laterals. Al fons, la paret central, emmarcada en una mena de fornícula hi ha una Immaculada concepció. la part de darrere de la botiga hi ha lobrador, avui actualitzat i reformat però conserva les característiques de lèpoca. la botiga hi ha la un dibuix antic que el reprodueix. També es conserva la caixa enregistradora de lèpoca i fotografies, cartells i diplomes. Els taulells i les naveres són nous però mantenen lestil modernista, folrats de fusta.