ⓘ Can Molins, Sant Feliu de Buixalleu. Masia aïllada, situada al nucli de Gaserans. Ledifici està estructurat per un cos principal i un cos posterior. Coberta des ..

                                     

ⓘ Can Molins (Sant Feliu de Buixalleu)

Masia aïllada, situada al nucli de Gaserans.

Ledifici està estructurat per un cos principal i un cos posterior. Coberta desigual a doble vessant al cos principal, amb ràfec amb una filera de teula girada. La coberta del cos posterior, és a doble vessant i amb ràfec de doble filera.

la planta baixa, de ledificació principal, hi ha lentrada principal, amb arc de mig punt i dovelles en pedra. Al costat dret i amb un nivell dentrada inferior, una altre porta, en arc escarser i també amb dovelles i carreus de pedra als brancals. A lesquerra una petita obertura quadrangular amb brancals, ampit i llinda de pedra; una porta en arc rebaixat amb brancals de pedra; i una finestra en arc rebaixat.

Al pis, sobre la porta dentrada destaca una finestra doble destil gòtic trevolada però actual, amb una estreta columna, amb el seu respectiu capitell de decoracions vegetals. Al costat dret, una finestra en arc conopial i arquets i decoracions vegetals actual. Al costat esquerre hi ha dues finestres amb llinda monolítica, amb carreus als brancals de pedra i ampit també de pedra.

Hi ha un rellotge de sol esgrafiat, que conserva lagulla. Lesgrafiat sestén també a lentorn de les dues finestres del pis de la part esquerra.

A lentorn de la finca hi ha lera i una pallissa.