ⓘ Can Mònica. És un edifici de dues plantes, la coberta amb vessants a laterals i la cornisa catalana. Preserva la seva estructura original, amb porta darc de mig ..

                                     

ⓘ Can Mònica

És un edifici de dues plantes, la coberta amb vessants a laterals i la cornisa catalana. Preserva la seva estructura original, amb porta darc de mig punt amb grans dovelles, situada al centre, i la finestra central que destaca per tenir larc conopial de tres arquets. Hi ha alatres obertures, les dues finestres laterals, una amb impostes i laltra darc conopial i dues hèlix en relleu. la planta baixa dues finestres més, a cada costat de la porta, tenen la llinda, a diferència de les del pis superior, tenen la llinda rectangular, els brancals i lampit de pedra monolítica. la paret, al costat dret de la porta hi ha dues plaques de ceràmica amb els números 37 i 24. Cal destacar lampit de les finestres que presenta relleus decoratius. la façana hi ha un banc adossat la part esquerra, i al davant, una gran taula, també de pedra. El parament del mur és arrebossat i pintat de blanc. Malgrat preservar lestructura, sha restaurat.

Al darrere i al costat esquerre hi ha una ampliació posterior. A linterior es conserva lestructura original i els embigats de fusta de la cuina i del menjador, la resta de forjats shan substituït per bigues de formigó.