ⓘ Can Mollera. Edifici de dues plantes més golfes i coberta amb vessants laterals i cornisa catalana. El portal és rectangular amb llinda monolítica, al damunt hi ..

                                     

ⓘ Can Mollera

Edifici de dues plantes més golfes i coberta amb vessants laterals i cornisa catalana. El portal és rectangular amb llinda monolítica, al damunt hi ha un petit escut de pedra. PEl que fa a les obertures, dues de les tres finestres de la primera planta són darc conopial amb tres arquacions i la central darc conopial incís la llinda rectangular, a diferència de la petita finestra de les golfes que larc fa la forma. Les dues finestres de la planta baixa que flanquegen la porta, són amb brancals, ampit i llinda de pedra rectangulars i estan protegides per una reixa de ferro forjat. També la façana, i adossats hi ha un banc i jardineres de pedra. El parament del mur de la façana principal té un revestiment de pedra irregular rejuntada que imita la maçoneria, mentre que els murs laterals són arrebossats i pintats de blanc. És un edifici molt refet i possiblement les finestres no siguin les originals.

La casa ha estat dividida en dos habitatges, un dells té accés pel mur lateral esquerra. És en aquesta façana que hi trobem un plafó de ceràmica vidrada amb la imatge de sant Jordi.