ⓘ Can Riurola. Es tracta dun edifici totalment reformat, de tres plantes, coberta amb doble vessant i caiguda la façana. Hi ha diversos cossos adossats al cos pri ..

                                     

ⓘ Can Riurola

Es tracta dun edifici totalment reformat, de tres plantes, coberta amb doble vessant i caiguda la façana. Hi ha diversos cossos adossats al cos principal, tant pels laterals com per la part posterior.

La façana principal té la porta adovellada darc de mig punt i la clau de la volta hi ha un escut en relleu repicat. Les finestres estan envoltades amb pedra monolítica i són rectangulars. Les de la planta baixa presenten una reixa de ferro forjat al davant. Al segon pis, dues finestres són més petites amb arc de mig punt, i nhi ha una amb impostes, cap delles però, és rellevant. la tercera planta, destaca la galeria de cinc grans obertures amb arc rebaixat que segurament és una ampliació posterior que no segueix lestructura original de la masia. Com linterior que ha sofert una reforma important. El que sí es conserva és el pou que es troba a pocs metres de la façana, a laltre costat del camí.

El conjunt dedificacions és complex i és probable que hi hagi més dun habitatge, ja que hi ha diverses portes daccés. El cos adossat la part lateral esquerra, té una escala independent, de nova construcció, que mena al segon pis. Prop del mas hi ha altres edificis que sutilitzen per al bestiar i la maquinària agrícola.