ⓘ Mas Morell, Riudellots de la Selva. És un mas senzill de dos pisos, vessants a laterals i cornisa catalana. La façana principal presenta un portal rectangular a ..

                                     

ⓘ Mas Morell (Riudellots de la Selva)

És un mas senzill de dos pisos, vessants a laterals i cornisa catalana. La façana principal presenta un portal rectangular amb llinda monolítica molt erosionada. La finestra central és de llinda monolítica amb motiu vegetal inscrit en un triangle, la de lesquerra és darc conopial i la resta són rectangulars de pedra sense cap motiu ornamental. Ledifici original té un cos adossat que el prolonga la banda dreta, seguint el pendent de la coberta, de factura més tardana. Al costat esquerre es conserven les obertures de pedra i dos contraforts i el parament ha estat recentment arrebossat. la part posterior shi ha fet una piscina.

Linterior es conserva amb molt poques modificacions. La planta baixa manté a les diferents sales els sostres de voltes rebaixades de rajols i lescala de pedra i tova. Al primer pis la sala central conserva els festejadors de la finestra, el paviment de toves i lencavallada de bigues de fusta amb solera de rajols.

La construcció ha sofer petites modificacions, però manté intactes lestructura i els elements originals.