ⓘ Mas Provençal. Es tracta duna casa de dues plantes amb vessants a laterals. Està totalment reformada i només manté lestructura original, els elements de pedra d ..

                                     

ⓘ Mas Provençal

Es tracta duna casa de dues plantes amb vessants a laterals. Està totalment reformada i només manté lestructura original, els elements de pedra de la façana no són els originals i els murs han estat arrebossats sense pintar. Les obertures són rectangulars amb brancals, ampit i llinda de pedra nova. La porta principal, al centre, és dimpostes i la llinda hi ha la inscripció "Mas Provensal 1677", conserva la data tot i no sé la inscripció original.

Als extrems es veuen els carreus ben tallats i tot el voltant de la casa està pavimentat amb rajols. Cal destacar la finestreta que correspon a les golfes, és darc de mig punt de pedra, amb una reproducció en pedra de la verge de Montserrat al davant, com si es tractés duna fornícula. la part esquerra de ledifici, hi ha un cos afegit que correspon a un altre habitatge, totalment de construcció nova. El que encara es conserva és el paller, a pocs metres de la casa, situat la banda esquerra, saprecien els cairats i les bigues de fusta, i les parets són de rajol.