ⓘ Can Forner. Es tracta dun edifici cantoner de planta rectangular, dues plantes, golfes i un cos central més alt. La coberta dels dos laterals és de dos tremujal ..

                                     

ⓘ Can Forner

Es tracta dun edifici cantoner de planta rectangular, dues plantes, golfes i un cos central més alt. La coberta dels dos laterals és de dos tremujals i la del cos central a dos vessants a laterals, tota ella amb ràfec sostingut per mènsules. La façana més ampla, que dóna al carrer de la Creu, presenta obertures rectangulars amb trencaaigües. Les centrals del primer pis i el cos elevat són trigeminades i les de les golfes darc de mig punt. La façana de lesquerra, que correspon al carrer Dalmau, té la porta daccés i una finestra la planta baixa, dues portes amb balcons amb barana de ferro i tres obertures darc de mig punt a les golfes. Totes les obertures de la planta baixa estan protegides amb reixa de ferro forjat.

Linterior de la casa està totalment reformat i adaptat a lús doficines tot i que shan conservat elements de ledifici original com el paviment de rajola hidràulica.

Cal destacar que la façana lateral dreta mostra una galeria amb tancament de persianes de fusta al primer pis i un jardí tancat, que a diferència de la resta de ledifici no sha restaurat. Això fa pensar que possiblement aquesta part no pertany als mateixos propietaris.

                                     

1. Història

Ledifici ha sofert una reforma durant la segona meitat del segle XX que respecta els elements originals i shan afegit les reixes de ferro de la planta baixa. Lannex de la galeria no sha restaurat.